Fikk uvanlig spørsmål

Onsdag deltok Nicklas Bendtner på sin første trening sammen med sine nye lagkamerater i F.C. København. Men da han stilte til pressekonferanse, fikk han spørsmål om uteliv.

UVANLIG SPØRSMÅL: Onsdag ble Nicklas Bendtner spurt om han har planer om å utnytte seg av Københavns uteliv. Foto: Niels Christian Vilmann / NTB Scanpix
UVANLIG SPØRSMÅL: Onsdag ble Nicklas Bendtner spurt om han har planer om å utnytte seg av Københavns uteliv. Foto: Niels Christian Vilmann / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nyheten om at Nicklas Bendtner var blitt klar for F.C. København på overgangsvinduets siste dag har skapt furore i Danmark. Onsdag ventet et spent pressekorps på å få stille Bendtner de første spørsmålene etter sjokkovergangen fra Rosenborg.

Spørsmålet

En journalist fra danske Radio24syv stilte imidlertid et spørsmål som skapte forvirring under pressekonferansen, ifølge danske BT, som har publisert dialogen:

- Jeg vil gjerne at du setter ord på hvordan det blir for deg å snøre på deg skoene, ta på deg din nye drakt og så gå inn på Søpavillonen?

- På hva? spør Bendtner.

- Søpavillonen.

- Ja?

- Nede ved Søerne. Det er en ny nattklubb.

- Ringte du til meg i går?

- Ja, det var meg, svarer journalisten før Bendtner ønsker å vite hvem som har gitt ham telefonnummeret hans. Videre kommer de tilbake til det opprinnelige spørsmålet.

- Jeg er ikke så fokusert på det spørsmålet. Fordi jeg tror ikke at du kommer til å se det, svarte Bendtner, som ifølge BT tok det hele med et smil.

Bendtners lagkamerat ble imidlertid ikke imponert, og publiserte en Twitter-melding om hendelsen som avsluttes med en emoji som slår seg oppgitt i ansiktet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer