Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fikk uvanlig spørsmål

Onsdag deltok Nicklas Bendtner på sin første trening sammen med sine nye lagkamerater i F.C. København. Men da han stilte til pressekonferanse, fikk han spørsmål om uteliv.

UVANLIG SPØRSMÅL: Onsdag ble Nicklas Bendtner spurt om han har planer om å utnytte seg av Københavns uteliv. Foto: Niels Christian Vilmann / NTB Scanpix
UVANLIG SPØRSMÅL: Onsdag ble Nicklas Bendtner spurt om han har planer om å utnytte seg av Københavns uteliv. Foto: Niels Christian Vilmann / NTB Scanpix Vis mer

Nyheten om at Nicklas Bendtner var blitt klar for F.C. København på overgangsvinduets siste dag har skapt furore i Danmark. Onsdag ventet et spent pressekorps på å få stille Bendtner de første spørsmålene etter sjokkovergangen fra Rosenborg.

BENDTNER: Nicklas Bendtner er klar for FC København etter å ha vært ute i kulden i Rosenborg. Video: FC København og NTB Scapix. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Spørsmålet

En journalist fra danske Radio24syv stilte imidlertid et spørsmål som skapte forvirring under pressekonferansen, ifølge danske BT, som har publisert dialogen:

- Jeg vil gjerne at du setter ord på hvordan det blir for deg å snøre på deg skoene, ta på deg din nye drakt og så gå inn på Søpavillonen?

- På hva? spør Bendtner.

- Søpavillonen.

- Ja?

- Nede ved Søerne. Det er en ny nattklubb.

- Ringte du til meg i går?

- Ja, det var meg, svarer journalisten før Bendtner ønsker å vite hvem som har gitt ham telefonnummeret hans. Videre kommer de tilbake til det opprinnelige spørsmålet.

- Jeg er ikke så fokusert på det spørsmålet. Fordi jeg tror ikke at du kommer til å se det, svarte Bendtner, som ifølge BT tok det hele med et smil.

Bendtners lagkamerat ble imidlertid ikke imponert, og publiserte en Twitter-melding om hendelsen som avsluttes med en emoji som slår seg oppgitt i ansiktet.

Skandaler

Bakgrunnen til spørsmålet er sannsynligvis at Bendtner i løpet av karrieren har vært involvert i en rekke skandaler på nattetid.

Seinest i fjor ble Nicklas Bendtner dømt til 50 dagers ubetinget fengsel etter en voldshendelse som fant sted på nattetid i København.

I 2014 var Bendtner involvert i et fyllekalas i København hvor han skal ha «mistet buksa og gnidd seg på taxien». Bare noen måneder i forveien skal dansken ha endt opp på en sexklubb etter å ha blitt vraket fra Arsenals kamptropp.

I 2013 ble Bendtner tatt for promillekjøring med en promille på 1,75. Dansken ble beskrevet som «så full at han hadde problemer med å snakke».

To år tidligere skal Bendtner ha oppført seg ufint på en pizzeria i København etter en bytur. Han skal blant annet ha sagt: «Vet dere ikke hvem jeg er? Jeg kan kjøpe hele pizzeriaen».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!