RASER: Victor Valdés er tydelig ikke fornøyd med behandlingen han har fått av Louis van Gaal. Foto: NTB Scanpix / Instagram
RASER: Victor Valdés er tydelig ikke fornøyd med behandlingen han har fått av Louis van Gaal. Foto: NTB Scanpix / InstagramVis mer

Fikk vite at han var ferdig i United via pressen. Nå raser keeperen

Slår tilbake mot van Gaal.

(Dagbladet): I går kveld fortalte Manchester Uniteds manager Louis van Gaal at andrekeeperen er ferdig i klubben.

Van Gaal fortalte på pressekonferansen at de er skuffet over Victor Valdés, som manageren mener ikke har fulgt hans og klubbens filosofi.

- Filosofien går på hvordan man spiller fotball, og hvordan man opprettholder rytmen. Forrige sesong nektet han å spille for reservelaget. Det er et aspekt i filosofien, men det er mange flere sider ved filosofien om man ønsker å være keeper i Manchester United.

- Og om man ikke er villig til å følge prinsippene i filosofien, så er det bare én vei - og det er ut, fortalte van Gaal pressen.

Victor Valdés fikk ikke være med på Uniteds tur til USA, og dermed startet spekulasjonene om at keeperen var på vei ut.

Meldingen om at spanjolen er ferdig i klubben kommer bare to dager etter at Valdés la ut et bilde på Instagram, der han gjør det ganske tydelig at han forbereder seg som normalt til en ny sesong - i Manchester.

Og nå kan det virke som om Valdés ikke har fått tydelige signaler fra Louis van Gaal om hans framtid i klubben før resten av laget dro til USA - og fikk beskjeden om at han er ferdig i United via pressen.

Det gjorde keeperen ganske tydelig da han publiserte et bilde i alle sine kanaler, Twitter, Instagram og Facebook, på likt.

Vedlagt et bilde av resultater fra tre U21-kamper og et bilde av han selv med lagkamerater på United reservelaget, skrev Valdés følgende:

- ...? #respekt

Bildene med reservelaget og de tre resultatene tydes som et klart svar på van Gaals kritikk mot keeperen om at han ikke har villet spille for reservelaget.

Det skal være snakk om tre kamper spilt 26. januar, 9. februar og 10. mars. Ifølge Twitter-kontoen Retro United skal Valdés etter det ikke ha stått de sju gjenværende reservelagskampene forrige sesong.

Valdés kom til United i januar, og signerte da en kontrakt med varighet på 18 måneder.