Friidretts-VM

Filip røyk ut

Nummer sju i semifinalen. Tida ikke god nok.

SPORTSNYHETENE: Jakob Ingebrigtsen er klar for finale på 1500 meter i VM, mens Filip stivnet på oppløpet og ble utslått. Dette og mer i Sportsnyhetene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DOHA/OSLO (Dagbladet): - Det var ikke mange hundredelene om å gjøre, men det skal ikke være så nærme. sier Filip Ingebrigtsen til Dagbladet rett etter VM-exiten i Doha.

Han er ekstremt skuffa etter den for veldig mange overraskende sjuendeplassen i semifinaleheatet. Det var en sjuendeplass som i beste fall kunne gitt en finaleplass på tid, men han var altså 28 hundredeler unna den plassen.

- Hva skjedde?

- Det svarte ikke så bra som jeg hadde trodd det skulle gjøre på siste to hundre. Jeg er veldig skuffa.

Beina krampa seg litt til og ble stive når han skulle sette inn støtet på oppløpet, og dermed raste konkurrentene forbi.

Filip er helt klar på at det bare er for dårlig, uten at han kan sette fingeren på hva han skulle gjort annerledes. Han tror ikke 5000 meterløpet han brøt mandag hadde noe å si, for han følte seg i toppform i forsøket i går.

- Jeg ble overraska ut på oppløpet at jeg ikke hadde mer trykk i beina. Så er det ikke så overraskende at de andre kommer på meg, for jeg merker at det ikke går så fort framover, sier han.

- Det er klart når du må bryte 5000 meteren, og så skjer det noe med muskulaturen fra i dag til i går som han ikke helt skjønner. I går følte han seg som en million, det var ingen begrensninger, og i dag så kjenner han det motsatte. Jeg har aldri vært med på at ting endrer seg så radikalt fra den ene dagen til den andre, sier Gjert Ingebrigtsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer