Filip Ingebrigtsen og kona Astrid:

Filips kone: - Jeg hadde nok fått høre det

I september i fjor flyttet Filip Ingebrigtsen sammen med kona Astrid Mangen Ingebrigtsen til Oslo. Det likte ikke pappa Gjert. Søndag tok Filip norsk rekord på engelsk mil, til lettelse for kona Astrid.

EKTEPAR: Astrid Mangen Ingebrigtsen og Filip Ingebrigtsen har vært sammen siden 2012. Her fra innendørs NM i Bærum i 2018. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
EKTEPAR: Astrid Mangen Ingebrigtsen og Filip Ingebrigtsen har vært sammen siden 2012. Her fra innendørs NM i Bærum i 2018. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Filip Ingebrigtsen knuste storebror Henriks rekord på engelsk mil i Diamond League søndag med tiden 3:49.60, til lettelse for kona Astrid Mangen Ingebrigtsen.

- Det var veldig gøy. Jeg så løpet hjemmefra denne gangen, da jeg har vært mye på reise den siste tiden, sier Astrid Mangen Ingebrigtsen til Dagbladet.

Hun forteller at Filip hadde en god følelse i forkant av løpet, da han har vist god form den siste tida.

- Vi snakket litt om det før løpet. Filip har følt seg bra og visste det var mulig å sette norsk rekord om alt gikk etter planen. Det var målet, men man vet jo aldri. Han viste at han var god nok for det, og norsk rekord ble det, sier Mangen Ingebrigtsen.

Kona fikk en hyggelig telefonsamtale etter superløpet.

- Han var veldig godt fornøgd. Det har vært en bra helg for alle tre, det er ekstra gøy når det går så bra for alle.

- Letta

Filip har hatt noen trøblete år, der både sykdom og diverse skader har preget hverdagen. Da han var 16, fikk han beskjed av legen at helsa var for dårlig til å drive med toppidrett. Han har pollenallergi og er allergisk mot det meste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer