Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Atalanta - Valencia 4-1

Filleristet Valencia

Atalanta er i mesterligaens cupspill for første gang og tok onsdag et kjempesteg mot kvartfinale. Valencia ble overkjørt og slått 4-1.

IMPONERTE: Atalanta slo Valencia hele 4-1 på San Siro. Foto: Vincenzo PINTO / AFP / NTB Scanpix
IMPONERTE: Atalanta slo Valencia hele 4-1 på San Siro. Foto: Vincenzo PINTO / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Hans Hateboer scoret to ganger, Josip Ilcic og Remo Freuler en gang hver da hjemmelaget gikk opp i fire måls ledelse på San Siro. Innbytter Denis Tsjerysjevs trøstemål tente et lite håp for gjestene.

Bergamo-laget må spille sine hjemmekamper i mesterligaen i Milano, men har gjort arenaen til sin lekegrind. Onsdag kjørte laget over gjestene fra La Liga.

Hateboer scoret ledermålet etter et kvarter. Alejandro Gómez raider på venstresiden og slo flatt inn. Hateboer kom inn fra motsatt kant, kom seg foran José Gaya og skjøt. Keeper Jaume Domenech fikk et bein på ballen, men kunne ikke hindre at den gikk inn.

Pasalic hadde en kjempesjanse til å doble ledelsen før det var spilt 10 minutter, men misset alene med keeper.

Ferran Torres var deretter nær utligning etter en halvtime, men hans skudd fra spiss vinkel traff stolpen.

I stedet ble det 2-0 før pause da Pasalic spilte fram Ilcic, som scoret med et kanonskudd i krysset via Domenechs fingre.

Etter pause skrudde Freuler inn 3-0 i det 57. minutt. Fem minutter senere scoret Hateboer sitt annet for kvelden da han satte inn 4-0. Det skjedde like etter at Gómez hadde misset en kjempesjanse for gjestene alene med keeper Pierluigi Gollini.

Målet ble godkjent etter at VAR ble koblet inn. Pasalic var offside, men videoassistentene kom til at han ikke innvirket på spillet.

Denis Tsjerysjev tente et lite håp for Valencia da han reduserte til 1-4 to minutter etter at han ble byttet inn, men det var ingenting i styrkeforholdet mellom lagene onsdag som tydet på at den spanske klubben skal greide å vende oppgjøret i sin favør hjemme på Mestalla om tre uker.

Hele Norges coronakart