Fillo nær Viking-overgang

- Enighet om tsjekkisk U-landslagsspiller.

(Dagbladet.no): Viking skal omsider ha lykkes i å knytte til seg Viktoria Plzen-spilleren Martin Fillo. Dette tror spillerens agent.

- Jeg regner med at Viktoria Plzen signerer de siste papirene tirsdag ettermiddag. Jeg tror ikke det er noe som kan stoppe overgangen nå, sier agent Ondrej Chovanec til Stavanger Aftenblad.

Det har imidlertid vært mye fram og tilbake siden Viking la inn et bud på 5,5 millioner på U21-landslagsmannen i oktober. Og klubben har heller ikke bekreftet uttalelsene fra Chovanec.

Agenten sier imidlertid at det han deltok i en telefonkonferanse på søndag med Plzens president og Egil Østenstad hvor de siste bitene av overgangspuslespillet falt på plass.

- Martin hjalp situasjonen mye. Han ønsker å bli Viking-spiller så fort som mulig, forteller agenten til Stavanger Aftenblad.

SNART KLAR FOR VIKING: Martin Fillo blir Viking-spiller i løpet av dagen, ifølge spillerens agent. Foto: Reuters/Scanpix
SNART KLAR FOR VIKING: Martin Fillo blir Viking-spiller i løpet av dagen, ifølge spillerens agent. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer