Filmeforsøket er så dårlig at motstanderen bryter ut i latter

Årets verste?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vi har sett noen dårlige forsøk tidligere. Knut Anders Forstervolds filming i 1999 var så dårlig at, Mini og John Carew gjorde narr av Molde-spilleren med en parodi dagen etter.

Svenske Andreas Johansson blander seg nok inn i toppsiktet etter gårsdagens filmeforsøk i Allsvenskan-kampen mellom IFK Norrköping og AIK.

IFK Norrköping lå under 2-1 da kampuret passerte 70 spilte minutter. Johansson hadde gjennom kampen vært i flere tøffe dueller med Mohamed Bangura, som i tillegg scoret AIKs første mål.

Johansson fant Bangura på banen før han løp inn i Banguras utstrakte arm og ble liggende, med tilsynelatende store smerte. På tv-bildene kan vi se en glisende Bangura se Johansson ligge på bakken.

- Herregud. Jeg rørte han ikke. Det er derfor jeg lo. Om jeg hadde truffet han skulle jeg hatt rødt kort. Han later som han blør. Jeg bare «Hva faen holder han på med?» Men han ville vel ha meg utvist, sier Bangura til Expressen som den spesielle situasjonen.

Klippet går nå sin seiersgang på sosiale medier. IFK Norrköping-kapteinen har ikke kommentert situasjonen, men i et intervju med SVT er det en skuffet kaptein, som mener AIK ikke spilt fint etter hvilen.

Bangura fikk ikke noe kort, det gjorde heller ikke Johansson. Kampen endte med 2-1-seier til AIK.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer