Filmet lillebror

STAVANGER (Dagbladet): Viking- Glimt 3- 3. Venezias talentspeider Marco Dominigie filmet Arild Berg (24) i går. Den italienske Serie A-klubben styrker stallen sin med Runar Berg (28) allerede i dag. Nå bekrefter klubben at også lillebror er aktuell for en overgang.

- Arild Berg er talentfull. Han er aktuell for oss på sikt. Men foreløpig avventer vi, sa Marco Dominigie til Dagbladet etter å ha videofilmet deler av oppgjøret Viking- Glimt.

Gjennom kameralinsen fikk han se en Arild Berg som til tider briljerte, men som ikke spilte sin beste kamp i Glimt-trøya. I tillegg til Berg merket han seg Vikings Bjørn Berland og Magnus Svensson.

Venezia - nyopprykket i Serie A - har kjøpt Runar Berg fra Rosenborg for 3,6 millioner kroner.

I dag reiser Runar til Italia. - Jeg gleder meg. Om Arild kommer etter, får tida vise. Han er jo en god spiller, sier Runar Berg, som ikke visste at hans nye klubb fulgte lillebror:

- Men de reiste neppe til Stavanger uten grunn.

Agent Einar Baardsen hadde med seg tidligere Italia-proff Per Bredesen som tolk for Marco Dominigie i Stavanger.

Dominigie er trener for Venezias rekrutteringslag og medlem av klubbens sportslige utvalg. Han regnes som klubbens fremste talentspeider.

Arild Berg blir stille et par øyeblikk når Dagbladet bringer Venezias interesse på bane. Så sier han:

- Spranget er stort fra Norge til Italia. Det kunne vært artig, men ikke ennå. Det går mot at jeg enten spiller for Glimt eller Rosenborg neste sesong. Helsa avgjør. Dersom allergiplagene gir seg, er jeg interessert i å prøve lykken.