Filmet og vant

Mens Anders Eidsnes (28) hovedlag «Team Bakken» ble tatt for filming, føyk andrelaget «Team Gul» helt til topps i første runde av Mitt drømmelag.

Etter å ha brukt flere timer på å sette opp sitt hovedlag «Team Bakken» fant Anders Eidsnes ut at han også skulle ha et lag til med i første runde. Det angrer han ikke på i dag.

- Hovedlaget mitt brukte jeg god tid til å sette opp, men de ble tatt i filming og endte bare på 53 poeng. Team Gul ble tatt ut på rein impuls rett før kampene begynte. Jeg kan ikke ha brukt mer enn 2-3 minutter på å sette det opp. Det viser at det ikke alltid lønner seg å ha god tid, men flaks spiller også inn, sier Eidsnes.

«Team Gul» endte til slutt på 87 poeng, noe som var åtte poeng bedre enn Terje Nyjordets lag Lyn på andreplass.

- Jeg ble helt paff da jeg så resultatlista. Jeg tror Bryne er det dårligste laget i tippeligaen og derfor satset jeg på Lyn som har et spennende lag. I tillegg til Lyn-spillere, hadde jeg også et par spillere fra Molde og Kjell Olofsson på laget, sier vinneren.

Det er ikke bare i

Mitt drømmelag

Eidsnes gjør laguttak. Hjemme i Bergen er han fotballtrener for Eikanger IL sitt guttelag.

Selv om han bor bare 150 meter fra Brann stadion, har han liten tro på at Brann-spillerne vil være ofte på hans egne drømmmelag.

- Jeg holder med Brann, men kan ikke si at jeg har så stor tro på dem denne sesongen. Jeg tror at en god drømmelagsmanager bruker spillere fra de 6-7 beste lagene i ligaen og da tror jeg ikke at jeg får brukt så mange Brann-spillere, innrømmer han.

Etter at hovedlaget hans ble avslørt for filming i den første runden, er Eidsnes tvilsom til at han vil benytte usportslig opptreden igjen.

- Jeg tror det er tryggere å bruke sponsing, sier han.

Anders Eidsnes og kameratene hans har vært med på

Mitt drømmelag

i alle årene det har eksistert, og dette var andre gang han ble rundevinner. Men han innrømmer at den viktigste konkurransen å vinne er internligaen en kamerat fra Ålesund.

- Jeg en konkurranse med en kamerat fra Ålesund hvor den som kommer høyest opp på lista av oss vinner en fotball hver sesong. Foreløpig leder jeg 2-1, sier Eidsnes.

- «Piggen fra Ålesund» kan bare glemme å vinne fotballen denne sesongen. Det blir G-sport neste for han, legger han til. Lyst til å konkurrere om en drømmetur til ditt engelske favorittlag?

Meld deg på her!

br>

<B>VINNEREN:</B> Anders Eidsnes vinner en flott t-skjorte med navn, logo og tallet 1 som vinner av første runde.