Filmet seg selv og la det ut på Instagram. Underveis i kampen

Mario Balotelli er ikke som andre fotballspillere. Se video av feiringen i artikkelen.

SPESIELL FEIRING: Se hvordan Mario Balotelli feiret scoringen for Marseille. Video: Viasat
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Om 1-0-scoringen til Mario Balotelli og Marseille i kveld var av det fine slaget, var feiringen til italieneren enda mer oppsiktsvekkende.

Spissen hamret ballen i nettet på volley etter 12 minutter, og løp rett bort til en person som sto bak målet med en mobiltelefon i hånda. Det var tydelig at Balotelli hadde planlagt dette i tilfellet han skulle score mål.

Spissen fisket fram Instagram, filmet feiringen med lagkameratene, før han la det ut på bildedelingstjenesten - under kampen. Du kan se resultatet selv under her:

KONTROVERSIELL: Mario Balotelli er ikke som alle andre fotballspillere - det har han vist mang en gang. I kveld slo han til igjen. Denne gang ved å gå live på Instagram rett etter scoring. Video: @mb459/Instagram. Vis mer

Marseille slo St. Etienne 2-0, etter at Florian Thauvin økte ledelsen på straffespark. Balotelli er en ekspert på straffer, men fikk altså ikke ta straffesparket i kveld.

Det var forøvrig Balotellis fjerde scoring på seks kamper for Marseille etter overgangen fra Nice 23. januar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer