Brasil Belgia Fotball-VM 2018

Filmet seg ut av VM

Brasil var gode. Men det var heldigvis også Belgia.

TRØST: Neymar får trøst av Vincent Kompany etter nederlaget. Vi andre kan glede oss over at Belgia er en god nok erstatning. FOTO: Reuters/Toru Hanai
TRØST: Neymar får trøst av Vincent Kompany etter nederlaget. Vi andre kan glede oss over at Belgia er en god nok erstatning. FOTO: Reuters/Toru Hanai Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INGEN ting er større i fotball enn forventningen om Brasil. Det har vært sånn siden historiens beste fotballnasjon rotet det til for seg selv i tidenes første verdensmesterskap, og vil forbli det lenge.

Over tid har selvsagt drømmen om Brasils vakre fotball av og til vært sterkere enn det spillet vi har fått se på banen, men ikke oftere enn at bildet har holdt seg fra tiår til tiår:

  • Så jevnt med moro har de ulike brasilianske VM-lagene gitt oss.

Selv på denne underholdningsskalaen scoret 2018-laget som drar hjem fra Russland, veldig høyt. Adenor Leonardo Bacchi; eller «Tite» som han kalles på fotballspråket, og hans Brasil kom til dette mesterskapet som et defensivt orientert lag, og treneren selv har underveis gitt forelesninger på pressekonferansene om soneforsvarets fortreffelighet. Men da alt virkelig stod på spill, var det hælspark, tunneller, chipper og all annen legendarisk brasiliansk fotballglede som trener og spillere kastet i potten.

At det ikke holdt, var en tilfeldighet.

Men ikke at Brasil filmet seg ut av VM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer