Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Filmstjerne holdt Steffen våken

Jim Careys kjæreste Renee Zellweger holder Steffen Iversen våken om natta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steffen sliter med å finne målformen for Tottenham om dagen. Nattestid blir han plaget av bråk på gata. Det ble i hvert fall vanskelig å få sove etter 2-1-seieren over Peterborough i går kveld.

- Jeg hadde ikke før kommet meg i senga før det ble helt lyst på soverommet. Det ble helt komplett umulig å få sove, forteller Iversen på sin hjemmeside.

Utenfor sto et team og filmet. Lettere irritert gikk en søvnløs og målfattig Tottenham-spiss ned på gata for å få ordnet opp i sakene.

- Da jeg kom ut, gikk jeg rett på Hugh Grant og Renee Zellweger. Jeg innrømmer at jeg ble litt paff da. De var i full gang med innspilling av en ny film, men at de valgte å gjøre det utenfor soveromsvinduet mitt, hadde jeg ikke drømt om, skriver Iversen.

Trønderen spaknet, hilste pent og presenterte seg som naboen, før han gikk inn igjen. Sovnet gjorde han ikke før utpå morgenkvisten...

Innspillingen det er snakk om, er filmatiseringen av boka om den lett nevrotiske Bridget Jones i London. Halvt norske Zellwegger spiller tittelrollen, mens Grant har den mannlige hovedrollen.

(NTB)

SLITEN: Ivers sover dårlig for tida.