Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Filmstjerne midt i fotballbråket

Alexander Skarsgård sammen med pøblene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Den svenske filmstjernen Alexander Skarsgård - sønn av Stellan - befant seg i går kveld midt i bråket som stoppet Stockholm-derbyet mellom Hammarby og Djurgården.

Skuespilleren sto helt foran på den samme tribunen hvor det verste bråket oppsto. Flere supportere stormet banen, på stillingen 3-0 til gjestene Djurgården. Et massivt politioppbud sørget for at resten av tilskuerne ikke kom seg inn på matta.

Da startet i stedet folk å kaste bengalske lys og andre gjenstander inn på banen - og dommeren avbrøt skandalekampen.

Ifølge Aftonbladet.se er det ingenting som tyder på at Skarsgård deltok i bråket.

Skuespilleren, som blant annet har spilt i filmer som «Dykaren» og «Zoolander» er kjent som en lidenskapelig Hammarby-supporter.

- De er nok ikke best, men jeg holder med Bajen, skrev han i et nettmøte hos Aftonbladet.se. Bajen er kallenavnet til Hammarby.

Tiåring klemt bevisstløs

Ingen ble alvorlig skadd i opptøyene på Söderstadion, men en ti år gammel gutt ble klemt bevisstløs på Djurgården-tribunen.

SKANDALEKAMP: Gårsdagens byderby ble stoppet av dommeren i 2. omgang. Her står politiet foran Djurgården-fansen. Foto: SCANPIX
SKANDALEKAMP: Gårsdagens byderby ble stoppet av dommeren i 2. omgang. Her står politiet foran Djurgården-fansen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi tror det var en klemskade. Han hadde familien rundt seg, som tok hånd om ham, sier Hammarbys sikkerhetssjef Peter Thunell til Expressen.se.

Hammarby kommer nå til å saksøke de som sto bak bråket på stadion.

- Disse personene må lære seg å ta ansvar for det de gjør. Det er vanskelig å si hva kostnadene for det som skjedde er ennå, men det er snakk om millionbeløp, sier klubbdirektør Henrik Appelqvist ifølge Dagens Nyheter.

Fem personer er foreløpig arrestert, og to andre er identifisert.

• Les også: - Kunne aldri skjedd i Norge

IVRIG SUPPORTER: Alexander Skarsgård sammen med supporterne som gikk amok.