Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Finaledrømmen brast

Klepp-Lensvik 0-1 (klasse E): - Klepp er best, sang jentelaget fra sidelinja. To minutter seinere lå ballen i nettet bak Klepps keeper. Dermed er også Klepp-gutta slått ut av Norway Cup.

Etter en jevnspilt kamp sto det 0-0 etter full tid. Bare to minutter ut i første ekstraomgang falt avgjørelsen. En Lensvik-spiller skjøt fra kloss hold og overrumplet Klepps keeper.

- Æsj, nå er gutta ute, konstaterte Siv-Elise Friestad fra sidelinja.

Sammen med de andre Klepp-jentene fulgte de semifinaledramaet i klasse E fra sidelinja.

- Gutta er steingode. Paul Ove er best til å drible, Bjarte som er sammen med Siv-Elise er også god. Keeper-Vegard har stått glimrende i Norway Cup. Han har bare sluppet inn ett mål før i dag, sier Regine Braut (15).

Klepp-gjengen reiser hjem i dag, men jentene kunne godt tenkt seg å bli noen dager til i hovedstaden.

- Det er litt synd at vi skal hjem nå. Vi har akkurat blitt litt kjent i byen. I går var vi en tur på Furuset. Der møtte vi noen breakere - de var dødsflinke. Vi skal møte dem igjen klokka to i dag, sier Regine.

- Kommer dere tilbake neste år?

- Vi skal enten til Norway Cup eller Dana Cup. Det er kjempegøy å være på turnering. Også er det så mange gutter der - vet du, avslutter Regine.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media