Finalehelten om Larvik-klaging: - Det er bare bullshit!

- Vi har gullmedaljen. Det er det eneste som er viktig.

DELTE UT JULING: Gro Hammerseng-Edin ligger nede etter en av mange tøffe smeller mot Buducnost i Champions League-finalen. Larvik-spillerne synes motstanderen spilte altfor tøft, mens lagets toppscorer, Katarina Bulatovic, (t.v.) synes Larvik bør fokusere på seg selv framfor å klage på andre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DELTE UT JULING: Gro Hammerseng-Edin ligger nede etter en av mange tøffe smeller mot Buducnost i Champions League-finalen. Larvik-spillerne synes motstanderen spilte altfor tøft, mens lagets toppscorer, Katarina Bulatovic, (t.v.) synes Larvik bør fokusere på seg selv framfor å klage på andre. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BUDAPEST (Dagbladet): Larvik tapte Champions League-finalen 22-26 mot montenegrinske Buducnost etter en knalltøff batalje i Papp Laszlo Sportarena i Budapest i ettermiddag.

Larvik ventet en fysisk tøff kamp mot Buducnost, men de fikk enda mer juling enn var forberedt på.

Gjennomgangstonen blant Larvik-spillerne var at Buducnost spilte langt over grensa.

- Vi klager ikke Ikke minst ble Anja Hammerseng-Edin tatt så hardt et par ganger at det må være lov å si at motstanderen var heldig som unnslapp rødt kort på et par av overgrepene.

I Buducnost-leiren deler de ikke oppfattelsen av at de spilte altfor tøft.

- Synes de vi spilte for tøft? sier Buducnosts toppscorer i finalen, Katarina Bulatovic (30) til Dagbladet - vel det er bare bullshit!

- Kanskje Larvik i stedet burde være mer opptatt av eget spill framfor å klage på andre. Det gjør vi, og det er kanskje også grunnen til at vi har gullmedaljen, sier hun som en dårlig  skjult syrlig melding til Larvik-spillerne.

- Vi ble straffet Det ungarske dommerparet Peter Horvath og Balazs Marton delte ut fire tominuttere til Buducnost, og to til Larvik.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.