Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Finalen glapp for Andersen

Tennisspilleren Jan Frode Andersen ble i ettermiddag slått ut i semifinalen i Copa Ericsson i Brasil. Men han depper ikke av den grunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

29-åringen fra Hamar er fornøyd med innsatsen i Sao Paulo, og har i løpet av uken sikret seg 27 ATP-poeng, noe som gjør at han er rangeres blant verdens 200 beste tennisspillere når rankingen offentliggjøres i morgen.

I dag tapte Andersen semifinalen mot argentineren Juan Ignacio Chela med settsifrene 6-2, 6-2. Argentineren vant den forrige Copa Ericsson-turneringen i Peru for to uker, der Andersn nådde kvartfinalen.

- Chela spilte veldig sikkert fra grunnlinja. Han var klart den beste spilleren, sier Jan Frodes trener, Christian Andersen til Dagbladet.no.

Neste turnering for Jan Frode Andersen blir Copa Ericsson i Santiago, en turnering han egentlig ikke var direktekvalifisert til, men som han nå kan delta i fordi han nådde semifinalen i Sau Paulo. Total premiesum i Santiago er 670 000 norske kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!