Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Finaleseier på straffekonk

Hammerseng toppscorer.

Norges håndballjenter slo Russland på 7-meterskast etter 25-25 ved full tid i finalen i firenasjoners på hjemmebane i dag. Landslagstrener Marit Breivik prøvde ut ulike formasjoner i løpet av kampen, og var godt fornøyd med seieren.

- Det lyktes vi bra med. Selvsagt ble det litt opp og ned i kvalitet utover i kampen, men alt i alt synes jeg flere av de unge, urutinerte spillerne sto skikkelig fram. Både i forsvar og i angrep, sa Marit Breivik til Adressa.no etter kampen.

Hammerseng toppscorer

Ved halvtid ledet Norge 12-8. Gro Hammerseng og Camilla Thorsen ble norske toppscorere med fem fulltreffere hver.

Målvakt Kjersti Beck ble norsk helt med to strafferedninger da kampen skulle avgjøres. Gøril Snorroeggen, Linn-Kristin Riegelhuth og Karoline Dyhre Breivang sørget for at Norge vant finalen.

Som spikret

I første omgang satt det norske forsvarsspillet som spikret, og målvakt Katrine Lunde serverte sju redninger. Men angrepsspillet var av varierende kvalitet. Camilla Thorsen utmerket seg med tre scoringer fra venstrekanten.

Frankrike vant kampen om 3. plass mot Kroatia med 25-20.

Norge spiller firenasjonersturnering i Frankrike neste helg, før turen går til EM i Ungarn fra 9. til 19. desember.

GOD KAPTEIN:</B> Kaptein Gro Hammerseng har vært solid under hele turneringen, og ble også satte inn fem mål i finaleseieren over Russland i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media