Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Finaletap for Beckham

Slått av Real Salt Lake på straffer.

GJORDE SIN DEL AV JOBBEN: David Beckham scoret i straffekonkuransen mot Real Salt Lake i MLS-finalen. Men laget hans tapte likevel. Foto: Robert SorboScanpix
GJORDE SIN DEL AV JOBBEN: David Beckham scoret i straffekonkuransen mot Real Salt Lake i MLS-finalen. Men laget hans tapte likevel. Foto: Robert SorboScanpix Vis mer

|||Real Salt Lake vant MLS-tittelen i den amerikanske proffligaen i fotball etter at David Beckhams Los Angeles Galaxy ble slått på straffer i finalen søndag.

Kampen måtte avgjøres på straffer etter at det sto 1-1 etter ekstraomgangene. Mike Magee sendte Galaxy i føringen fem minutter før pause, men Robbie Findley utlignet for Real Salt Lake etter 63 minutter.

David Beckham slet med en vond ankel før finalen, men spilte hele kampen. Han scoret på sitt forsøk i straffesparkkonkurransen, mens lagets andre store stjerne, Landon Donovan, var blant dem som bommet for Galaxy.

Real Salt Lake vant sin første MLS-tittel.

- Det føles fint å si at vi er det beste laget i ligaen. Jeg mener at vi fortjente å vinne denne kampen, sa Real Salt Lake-trener Jason Kreis.

(NTB)


SKUFFET: Tung dag på jobb for David Beckham. Foto: Scanpix
SKUFFET: Tung dag på jobb for David Beckham. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media