Finaletap i Brasil

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum endte på annenplass i verdensserieturneringen i sandvolleyball i Itapema i Brasil.

TAPTE: Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum 
Foto: Cristiano Andujar / FIVB / NTB scanpix
TAPTE: Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum Foto: Cristiano Andujar / FIVB / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nordmennene fikk det for tøft i finalen søndag ettermiddag norsk tid. Den brasilianske duoen Andre Loyola Stein og Evandro Goncalves Oliveira Junior vant kampen 21-18, 21-16.

Det første settet var svært jevnt. Det norske laget ledet på et tidspunkt 17-16 i første sett, men Brasil tok timeout og snudde til settseier. Annet sett var også jevnt innledningsvis, men så hevet brasilianerne seg og gikk opp til 15-11. Det klarte ikke Norge å svare på. Til slutt ble det seier i strake sett for hjemmehåpene fra Brasil.

Mol/Sørum kan likevel se tilbake på en svært god turnering. Den norske duoen vant først 2-0 mot Nico Beeling/Marco Krattinger fra Sveits i kvartfinalen, før de fulgte opp med samme sifre mot hjemmefavorittene Vitor Felipe/Guto Carvalhaes i semifinalen natt til søndag norsk tid.

I en boble

– Det var som om to nordmenn spilte mot tusenvis av brasilianere, fordi fansen jublet for hvert eneste poeng, sa Mol etter semifinalen.

– Vi gikk inn i vår egen boble, tenkte ikke noe på det og bare fokuserte på vår egen kamp og hva vi måtte gjøre for å slå dem. Det er fantastisk at vi er i finalen, la han til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer