Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fingrene mine gled inn i øyeeplet hans

Voldsom Bryne-jubel endte med skade.

ULYKKSALIG FEIRING: Bryne-spiller Christian Gauseth (med nummer 14 på ryggen, journ.anm.) hopper jublende inn i målscorer Marius Helle og en nytruffet lagkamerat Karl Morten Håland. Foto: TV 2, gjengitt med tillatelse.
ULYKKSALIG FEIRING: Bryne-spiller Christian Gauseth (med nummer 14 på ryggen, journ.anm.) hopper jublende inn i målscorer Marius Helle og en nytruffet lagkamerat Karl Morten Håland. Foto: TV 2, gjengitt med tillatelse. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Av og til hender det at selv den lykkeligste stund ender i misère, noe som må sies å kunne beskrive helgens mislykkede målfeiring for Bryne.

Målscorer Marius Helle hadde akkurat lagt på til 2-0 mot Stavanger da medspillerne Karl Morten Håland og Christian Gauseth kom jublende til, skriver aftenbladet.no.

Håland kom først, men hakk i hæl kom en hoppende glad Gauseth med noe manglende finger-kontroll. Vi lar han selv forklare hvordan jubelstunden endte:


- Jeg kjenner faktisk fingrene mine gli inn i øyeeplet hans. Det var omtrent som om å trykke en finger ned i en smørpakke. Jeg skal skaffe Karl Morten en sjørøverlapp til det vonde øyet som plaster på såret, sier Gauseth til avisen.

Håland selv sier han nå skal feire langt bort fra lagkompisen som ledd i å forebygge skader:

- Jeg fikk fingeren rett i fleisen. Gauseth tar alltid helt av når vi scorer. Jeg må ta en prat med ham om dette. Jeg skal iallfall løpe langt bort fra ham neste gang jeg scorer, sier ulykkesfuglen.

• Se uhellet på TV 2: Omlag 2.10 minutter ut i Bryne-innslaget


 

TIDELET FØR: Gauseth kommer stormende til får å feire Helles 2-0-scoring. Foto: TV 2, gjengitt med tillatelse.
TIDELET FØR: Gauseth kommer stormende til får å feire Helles 2-0-scoring. Foto: TV 2, gjengitt med tillatelse. Vis mer
AU!: Karl Morten Håland tar seg til øyet, mens Gauseth og Helle har fått selskap i feiringen. Foto: TV2, gjengitt med tillatelse.
AU!: Karl Morten Håland tar seg til øyet, mens Gauseth og Helle har fått selskap i feiringen. Foto: TV2, gjengitt med tillatelse. Vis mer
image: - Fingrene mine gled inn i øyeeplet hans

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!