- Fingrene mine gled inn i øyeeplet hans

Voldsom Bryne-jubel endte med skade.

ULYKKSALIG FEIRING: Bryne-spiller Christian Gauseth (med nummer 14 på ryggen, journ.anm.) hopper jublende inn i målscorer Marius Helle og en nytruffet lagkamerat Karl Morten Håland. Foto: TV 2, gjengitt med tillatelse.
ULYKKSALIG FEIRING: Bryne-spiller Christian Gauseth (med nummer 14 på ryggen, journ.anm.) hopper jublende inn i målscorer Marius Helle og en nytruffet lagkamerat Karl Morten Håland. Foto: TV 2, gjengitt med tillatelse. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Av og til hender det at selv den lykkeligste stund ender i misère, noe som må sies å kunne beskrive helgens mislykkede målfeiring for Bryne.

Målscorer Marius Helle hadde akkurat lagt på til 2-0 mot Stavanger da medspillerne Karl Morten Håland og Christian Gauseth kom jublende til, skriver aftenbladet.no.

Håland kom først, men hakk i hæl kom en hoppende glad Gauseth med noe manglende finger-kontroll. Vi lar han selv forklare hvordan jubelstunden endte:

- Jeg kjenner faktisk fingrene mine gli inn i øyeeplet hans. Det var omtrent som om å trykke en finger ned i en smørpakke. Jeg skal skaffe Karl Morten en sjørøverlapp til det vonde øyet som plaster på såret, sier Gauseth til avisen.Håland selv sier han nå skal feire langt bort fra lagkompisen som ledd i å forebygge skader:

- Jeg fikk fingeren rett i fleisen. Gauseth tar alltid helt av når vi scorer. Jeg må ta en prat med ham om dette. Jeg skal iallfall løpe langt bort fra ham neste gang jeg scorer, sier ulykkesfuglen.• Se uhellet på TV 2: Omlag 2.10 minutter ut i Bryne-innslaget

 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer