Norge herjet med Kypros før pause

Fingrene ut av øra, Stefan – kapteinen skal være glad når han scorer for Norge

Det er mange måter å svare på tiltale og vise kritikerne at de tar feil. Den beste er gjøre det med et smil.

DÅRLIG LEDELSE: Stefan Johansen har gitt Norge 1-0 og stikker fingrene i øra for å fortelle oss et eller annet. Det er ikke sånn det skal være når man scorer mål for Norge. Foto: Bjørn Langsem
DÅRLIG LEDELSE: Stefan Johansen har gitt Norge 1-0 og stikker fingrene i øra for å fortelle oss et eller annet. Det er ikke sånn det skal være når man scorer mål for Norge. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Norge-Kypros 2–0 (2–0)

ULLEVAAL (Dagbladet): 6572 tilskuere når Norge spiller om viktige poeng på EM-veien 2020 er en krise til alvorlige ettertanke for dressene på Ullevaal stadion. En landslagskaptein som ikke synes å glede seg over en strålende 1–0 scoring er egentlig bare litt trist.

BEGGE DELER MÅ håndteres om Lars Lagerbäcks Norge skal vinne folket tilbake. Laget er på vei til å bli godt nok, det er ikke det som er problemet. Det er de enkle tingene, de man skulle tro det vil være en smal sak å håndtere. Som å mobilisere bredden, justere prisene og vise glede og stolthet når du spiller og vinner for Norge.

Du stikker ikke fingrene i ørene når du scorer for Norge.

Du jubler.

INNSATS, VILJE, KRAFT og klokskap er faktorer du må ha i spillet ditt om målet er å komme noen vei internasjonalt. Har du kvalitet på toppen av det er det lett å flytte nye grenser. Jeg er fullstendig klar over at det var Kypros som var på Ullevaal, den svakeste av Norges tre motstandere i Nations League, men ingenting er en selvfølge i fotball, ingenting er lett.

Derfor var Norges prestasjon før pause langt forbi solid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer