Finner ikke eier av 24 millioner kroner

Ukjent travtipper vant storgevinst i kveld.

(Dagbladet.no): En enkeltperson eller et tippelag har vunnet minst 24 millioner kroner etter å ha prikket inn de vinnerne i V75-løpene på Momarken i Østfold i dag.

I tillegg til å være alene om sju rette og dermed vinner av en jokerpott på 20 millioner kroner, har vinneren også en rekke seksere og femmere på vinnerkupongen.


- Hvor mye vedkommende har vunnet totalt har jeg ikke oversikten over enda, men førstepremien alene er på 24 038 876 kroner, sier mediesjef Magne Engebretsen i Norsk Rikstoto til Dagbladet.no.

Favoritter røk ut
I og med at Norsk Rikstoto ikke vet hvem som leverte kupongen til en kommisjonær i Oslo vest i formiddag, så er man avhengig av at vinneren melder seg.

- Vi forsøker å komme i kontakt med de som solgte vinnerkupongen, og håper at kanskje de vet hvem vinneren kan være, sier Engebretsen.


Til tross for at de to favorittene First Eleven L. og Jampacked vant sine løp, var det likevel overraskelser nok i første og siste V75-løp til å feie alle spillere av banen, bortsett fra én.

To store på tre uker

Premiesummen er blant de 10 største som er registrert i Norge. For bare tre uker siden var det en annen gigantpremie fra Rikstoto. Da var utbetalingen over 50 millioner kroner.


- Hvor ofte deles jokergevinsten ut?

- Rundt to-tre ganger i snitt i året, men nå har vi opplevd at den har gått to ganger på veldig kort tid, sier mediesjefen i hestespillselskapet til Dagbladet.no.

FAVORITTEN VANT: Vidar Hop kusket First Eleven L til seier, slik de fleste spådde han ville. I første og siste V75-løp kom derimot overraskelsene. Foto: HESTEGUIDEN.COM
FAVORITTEN VANT: Vidar Hop kusket First Eleven L til seier, slik de fleste spådde han ville. I første og siste V75-løp kom derimot overraskelsene. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer
Finner ikke eier av 24 millioner kroner