- Finnes ikke større kamper enn mot United

Villa høyt oppe etter Arsenal-seieren.

Lørdag barker John Carews Aston Villa sammen med Manchester United.

- Det finnes ikke større motstandere, sier Villa-kaptein Gareth Barry.

Villa har i år tatt steget opp til å kjempe med de virkelig store klubbene. Carews lag ligger på femteplass i England, poenget bak United (3) og Arsenal (4).

Lørdag kan Villa klatre ytterligere. Men da må Uniteds stjernerekke stoppes. En stor oppgave, erkjenner Villa-kaptein Barry.

- Det finnes ingen større kamp i vår kalender enn den mot United. Det er helt klart en av de beste klubbene i Europa, sier Barry til klubbens hjemmeside, avfc.co.uk.

Gareth Barry har æren av å være en av to spillere som har scoret mot United på Villas eget gress de siste seks sesongene.

- Det var da vi tapte 1-2 i FA-cupen. Det er ikke bra nok, vi må prøve å endre på den statistikken - ikke bare med tanke på mål, men også med resultater, sier Barry.

Sist gang Villa slo United på hjemmebane var i ligacupen i 1999. Da stilte United med et ungt lag. Lørdag er det stjernerekken med spillere som Cristiano Ronaldo som kommer.

KLARE FOR UNITED: John Carew blir friskmeldt til helgas kamp mot Manchester United. - Det finnes ingen større kamp i vår kalender enn den mot United, sier Gareth Barry. Foto: AP
KLARE FOR UNITED: John Carew blir friskmeldt til helgas kamp mot Manchester United. - Det finnes ingen større kamp i vår kalender enn den mot United, sier Gareth Barry. Foto: AP Vis mer

Men Villa-spillerne har troen på seg selv. Den kom etter 2-0-seier over Arsenal i sist runde.

- Det har gitt veldig mye selvtillit til spillerne, sier manager Martin ONeill.

Lørdag er også John Carew etter all sannsynlighet tilbake på banen. Nordmannen har slitt med skadeproblemer, men skal være klar til møtet med United.

(NTB)