Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Finte-Martin i sjarmør-form

NADDERUD (Dagbladet) Stabæk- Skeid 5- 0. Fotball skal være moro på Nadderud i år, og første akt var i hvert fall over all forventning. Mest underholdende å se av alle: Martin Andresen (22), en ballbehandler av norsk ekstraklasse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På sin høyre flanke herjet Martin med Skeid-forsvaret, og etter hvert humret publikum av forventninger hver gang han fikk ballen.

- Det er bra at folk synes det var moro å se på. Men jeg vil ikke si at jeg tenker spesielt på at jeg må legge inn en ekstra finte for å underholde.

- Jeg konsentrerer meg om ballen og løpene mine. Det gjelder å slite ut forsvarspilleren, da kan man slippe seg mer løs, sier Martin.

Gode tester

Han har ballteknikken i blodet. Noen av lagkameratene bemerker at han er for slapp på treningene, når løping står på programmet.

- Jeg er kanskje det. Men ingen kan si at jeg ikke er helt med når vi trener med ball, sier Martin og forteller gjerne om gode testresultater før sesongen.

Etter en forestilling krydret med et meget spesielt mål, målgivende pasninger og massevis av tekniske finesser, var Martin Andresen (22) selvsagt godt fornøyd. Men også interessert i å dempe rosen.

- All den rosen jeg nå får er fint å få med seg. Akkurat nå. Men jeg tror ikke vi skal bygge så veldig mye på denne kampen. Motstanden var for dårlig.

- Nå må vi bare nullstille oss, sier han helt rolig.

Toppklasse

Stabæk har en midtbane som er fylt med mye teknikk og god fart. Med Martin Andresen, Tommy Svindal Larsen og trener-sønnen Tobias Linderoth har man tre spillere med teknikk i den absolutte norsktoppen i tippeligaen.

- Vi er klar over at mer robuste lag kanskje vil prøve å sparke oss i stykker. I så tilfellet har vi andre alternativer å sette inn, sier trener Anders Linderoth.

SVIMMEL: Martin Andresen kjørte karusell med Skeid og Ole Martin Johansen i en strålende sesongstart for <b<Stabæk.