Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fiorentina og Cagliari freder drakt nummer 13

Fiorentina freder Astoris draktnummer

Serie A-klubbene Fiorentina og Cagliari har besluttet å frede nummer 13, drakten den avdøde fotballstjernen Davide Astori bar i sin karriere.

DRAKTNUMMERET FREDES: Davide Astori ble funnet død søndag morgen. Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi
DRAKTNUMMERET FREDES: Davide Astori ble funnet død søndag morgen. Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi Vis mer

Astori, som ble funnet død på sitt hotellrom i byen Udine søndag, spilte 174 kamper for Cagliari og 100 kamper for Fiorentina.

- For å hedre Davides minne har Cagliari og Fiorentina besluttet å pensjonere draktnummer 13, skriver Fiorentina på Twitter.

Astori var kaptein for Firenze-klubben.

Italiensk politi har innledet etterforskning for å forsikre seg om at Astori ikke ble offer for en kriminell handling.

Lagkamerater skal ifølge rapportene ha funnet Fiorentina-kapteinen død på hotellet i Udine søndag. Alarmen skal ha gått da Astori ikke møtte opp for å spise frokost.

Fiorentina var i Udine for å spille seriekamp mot Udinese.

Davide Astori spilte sin siste landskamp for Italia så sent som i 2017. Han var blant annet på banen i Italias 2-0-seier over Norge på Ullevaal stadion i en VM-kvalifiseringskamp i 2014.

Samtlige ligakamper i Serie A ble avlyst søndag som følge av Astoris bortgang.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling