Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fiorentina krever at Berbatov betaler dem for flybillettene

- Vi vil ha igjen pengene våre.

VINGLETE: Dimitar Berbatov endte til slutt i Fulham, til Fiorentinas store frustrasjon. Foto: SCANPIX/AFP/NIKOLAY DOYCHINOV
VINGLETE: Dimitar Berbatov endte til slutt i Fulham, til Fiorentinas store frustrasjon. Foto: SCANPIX/AFP/NIKOLAY DOYCHINOV Vis mer

Fiorentina er såpass sure etter at avtalen med Dimitar Berbatov gikk i vasken, at de krever å få tilbakebetalt to flybilletter på første klasse.

Serie A-klubben og den bulgarske spissen var blitt enig om de personlige betingelsene for en overgang, og rådyre flybilletter på første klasse til den bulgarske angriperen og hans agent var ordnet.

Bare innspurten av kontraktsforhandlingene sto igjen, og fullt av fans hadde møtt opp på flyplassen for å ta imot nyervervelsen.

Berbatov og agenten dukket aldri opp. Spissen havnet i stedet i Fulham, og Fiorentina vil ha godtgjørelse for sine flyutgifter.

- Vi vil ha igjen pengene våre, sier Fiorentinas sportsdirektør Daniele Prade, ifølge det italienske nyhetsbyrået ANSA.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media