Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sviktet i jakten på serieleder Juventus

Fiorentina med Juventus-hjelp da Napoli så rødt

Napoli er på gulljakt i Italia, men de asurblå er plutselig fire poeng bak seriemester Juventus etter søndagens 0-3-tap borte mot Fiorentina.

SVIKTET: Napoli og trener Maurizio Sarri er plutselig fire poeng bak serieleder Juventus etter kollapsen mot Fiorentina søndag. Foto: Ciro de Luca/NaFoto
SVIKTET: Napoli og trener Maurizio Sarri er plutselig fire poeng bak serieleder Juventus etter kollapsen mot Fiorentina søndag. Foto: Ciro de Luca/NaFoto Vis mer

Gjestene fra Napoli fikk trøbbel fra start. Etter bare sju minutter felte stopperen Kalidou Koulibaly, som hadde senket Juventus i seriefinalen for en uke siden, Giovanni Simeoni som bakerste mann.

Først fikk forsvarskjempen gult kort, men etter en VAR-konsultasjon ble Koulibaly sendt av banen med rødt kort etter den klare fellingen.

Med ti mann fikk Napoli det tungt i Firenze. I løpet av 1. omgang maktet Napoli bare ett skudd på mål.

Simeoni, som ble felt av Koulibaly, ble den store helten med hattrick. Han er oppe i pene 12 mål i Serie A denne sesongen.

Før kampen spekulerte flere i at Napoli ville få «gullhjelp» fra Fiorentina, men slik ble det aldri. Særlig Fiorentina-fansen har et dårlig forhold til Juventus, som i sin tid snappet Roberto Baggio fra de fiolette.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media