Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fiorentina og Milan sendte brev på Carew

Etter det Dagbladet vet, kom det i går to brev til Vålerenga-brakka på Valle Hovin. Ett fra Fiorentina og ett fra AC Milan. Innholdet var det samme: Vi er interessert i John Carew (19).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge det Dagbladet vet, inneholder henvendelsene fra de to italienske storklubbene ingen konkrete bud, men begge klubbene signaliserer meget sterk interesse for å komme i dialog med Vålerenga.

Vålerenga-formann John Nordbrekken vil verken bekrefte eller avkrefte Dagbladets opplysninger.

- Jeg gikk tidlig fra kontoret i dag, sier han.

- Men for å si det slik: Det ville ikke overraske meg om andre klubber viser interesse for John.

Nordbrekken sier også at nye henvendelser på Carew er interessante så lenge de oppfyller de kriteriene som er lagt til grunn for et eventuelt salg: At John blir på Valle i 99-sesongen, eller i det minste til sommeren.

- Så lenge det ikke er skrevet noen avtale med Bologna eller andre klubber, er nye henvendelser selvsagt interessante, sier han.

Heller ikke John Carews rådgiver, Per A. Flod, vil bekrefte Dagbladets opplysninger.

- Ingen kommentar, sier han.

Ifølge skotske aviser har også Celtic meldt seg på i jakten på Carew. De skal være villige til å punge ut 53 millioner kroner for Vålerenga-juvelen.

- Jeg vet at Celtic har fulgt med ham en stund, så sånn sett så er det ikke overraskende. Ifølge avisene er Carew tenkt som erstatter for Henrik Larsson, skriver Celtic-spilleren Vidar Riseth på sin hjemme-side i dag.

- Vi har ikke fått noen seriøs henvendelse fra Celtic, sier Nordbrekken.

  • John Carew får ikke lov til å reise verken til Italiaeller noe annet sted for å diskutere personlige kontrakter før etter Vålerengas hjemmekamp mot Chelsea 18. mars.