FÅR KRITIKK: Avisen Marca har spurt 704 Real Madrid-supportere om deres holdninger til Mourinho. Hele 41 prosent av dem mener at han bør gå av.  Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
FÅR KRITIKK: Avisen Marca har spurt 704 Real Madrid-supportere om deres holdninger til Mourinho. Hele 41 prosent av dem mener at han bør gå av. Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGOVis mer

Fire av ti Real-supportere vil fjerne Mourinho

Mener han har dårlig innflytelse på lagets omdømme.

Nesten to tredjedeler av Real Madrid-tilhengerne er negative til trener José Mourinho. De mener han har dårlig innflytelse på lagets omdømme.

Det er avisen Marca som skriver dette. Bakgrunnen er at Marca spurte 704 Real Madrid-tilhengere enten direkte eller per telefon om deres holdninger til Mourinho før søndagens kamp mot Real Sociedad.

61,6 prosent av de spurte mente Mourinhos oppførsel og uttalelser var negative for klubben. Medlemmene ble også spurt om å sette karakter på Mourinhos jobb som trener. På en skala fra en til ti fikk portugiseren 6,68 poeng. Det er en klar nedgang fra forrige gang det ble gjort en slik undersøkelse. Den gangen, i mars for snart to år siden, mente Real-tilhengerne at Mourinho gjorde en svært god trenerjobb, for da var poengsummen hans 8,82.

Vel 54 prosent av de spurte mener Mourinho skal fortsette som trener, mens drøye 41 prosent er av den oppfatning at han bør gå av.

Real Madrid ligger 16 poeng bak serieleder Barcelona på tabellen i spansk 1. divisjon. Det tyder på at alt ikke er som det skal være i klubben. Den undersøkelsen som nå er gjengitt i Marca, tyder på det samme.

(NTB)