Fire dager etter at manageren krevde forandring, er United-spilleren på vei inn porten

Her er dagens ryktebørs.

TIL EVERTON: Morgan Schneiderlin er på vei bort fra Manchester United. Det er ventet at Schneiderlin vil ha en medisinsk test i løpet av uka. Foto: NTB Scanpix
TIL EVERTON: Morgan Schneiderlin er på vei bort fra Manchester United. Det er ventet at Schneiderlin vil ha en medisinsk test i løpet av uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Vi starter med Manchester United-spiller Morgan Schneiderlin som er svært nære en overgang til Everton.

De to klubbene har blitt enige om en avtale som er verdt rundt 250 millioner kroner med diverse klausuler ifølge Sky Sports. Det er ventet at Schneiderlin vil ha en medisinsk test i løpet av uka.

- Før kampen ble jeg informert av Woodward at det nærmer seg, så MOrgan kommer sannsynligvis til å gå til Everton, sa Mourinho til Sky etter Hull-kampen i går.

Avtalen kommer fire dager etter at Koeman krevde at klubben skulle gjøre signeringer i januar.

Daily Mirror hevder på sin side at Crystal Palace-manager Sam Allardyce vurderer å ofre Christian Benteke for å frigjøre midler til spillerkjøp. Den nyansatte manageren ønsker ifølge avisa å starte oppbyggingen av eget lag.

Benteke kom til Palace i sommer og koster rundt 300 millioner kroner, og det spekuleres i om kinesiske klubber ønsker spissens tjenester.

Antonio Chelsea-linket

Chelsea-manager Antonio Conte skal ifølge ESPN-kilder være ute etter West Ham-spiller Michail Antonio. Spilleren kan brukes i mange posisjoner på banen, og denne egenskapen verdsettes i Chelsea som har kvittet seg med blant andre Oscar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer