Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fire dager etter at manageren krevde forandring, er United-spilleren på vei inn porten

Her er dagens ryktebørs.

TIL EVERTON: Morgan Schneiderlin er på vei bort fra Manchester United. Det er ventet at Schneiderlin vil ha en medisinsk test i løpet av uka. Foto: NTB Scanpix
TIL EVERTON: Morgan Schneiderlin er på vei bort fra Manchester United. Det er ventet at Schneiderlin vil ha en medisinsk test i løpet av uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Vi starter med Manchester United-spiller Morgan Schneiderlin som er svært nære en overgang til Everton.

De to klubbene har blitt enige om en avtale som er verdt rundt 250 millioner kroner med diverse klausuler ifølge Sky Sports. Det er ventet at Schneiderlin vil ha en medisinsk test i løpet av uka.

- Før kampen ble jeg informert av Woodward at det nærmer seg, så MOrgan kommer sannsynligvis til å gå til Everton, sa Mourinho til Sky etter Hull-kampen i går.

Avtalen kommer fire dager etter at Koeman krevde at klubben skulle gjøre signeringer i januar.

Daily Mirror hevder på sin side at Crystal Palace-manager Sam Allardyce vurderer å ofre Christian Benteke for å frigjøre midler til spillerkjøp. Den nyansatte manageren ønsker ifølge avisa å starte oppbyggingen av eget lag.

Benteke kom til Palace i sommer og koster rundt 300 millioner kroner, og det spekuleres i om kinesiske klubber ønsker spissens tjenester.

Antonio Chelsea-linket

Chelsea-manager Antonio Conte skal ifølge ESPN-kilder være ute etter West Ham-spiller Michail Antonio. Spilleren kan brukes i mange posisjoner på banen, og denne egenskapen verdsettes i Chelsea som har kvittet seg med blant andre Oscar.

At Antonio er engelsk er også noe som er positivt for Conte og Chelsea. Engelske tabloider begynte også å skrive om det hete ryktet i går.

Samtidig melder Sky Sports at John Terry er ønsket av Bournemouth. Kilder forteller at klubben ønsker Chelsea-legenden på lån etter at forsvarer Nathan Aké ble tilbakekalt av nettopp Chelsea for noen dager siden.

Terry har slitt med spilletid under Conte, som har sverget til trioen Cahill, Luiz og Azpilicueta.

Robert Snodgrass har imponert voldsomt for et Hull-lag som har slitt denne sesongen (sju mål og to assist). Det har fått West Ham til å komme med et bud på rundt 50 millioner kroner, ifølge Sky Sports.

Hammers la først inn et bud på rundt 30 millioner kroner, som ble avslått. Snodgrass' kontrakt med Hull går ut etter sesongen, men han kan samtidig være vital i kampen for overlevelse i Premier League.

Andre rykter:

Southampton må ut med 200 millioner kroner dersom de vil ha Liverpool-spiller Mamadou Sakho (The Times).

Brentford har takket nei til en nytt West Ham-bud på Scott Hogan (The Guardian).

Lyon har startet forhandlinger med Manchester United om en overgang for Memphis Depay (Foot Mercato).

Liverpool følger situasjonen til Bayer Leverkusens Julian Brandt (Daily Mirror).

Chelsea og Manchester United skal være interessert i Lazio-forsvarer Stefan de Vrij (Gazzetta dello Sport).

Swansea vil hente Leicester-spiss Leonardo Ulloa dersom Fernando Llorente går til Chelsea (Daily Mail).

Stoke har lagt inn et ferskt bud på 120 millioner kroner for WBAs Saido Berahino (The Sun).

Manchester United er interessert i Le havre-spiller Yasser Larouci (The Sun).

Atletico Madrid-manager Diego Simeone har Alexis Sanchez som førsteprioritet i sommer (Daily Mirror).

Everton har lagt inn bud på Standard Liege-spiller Ishak Belfodil (The Times).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling