Fire klubber vil ha Myggen

Liverpool og ytterligere to engelske klubber ønsker seg Erik Mykland (28) - i tillegg til hans nåværende klubb, Panathinaikos. Myggen har sju dager igjen av kontrakten.

Myggens agent, Erik Solér, bekrefter overfor avisa Fædrelandsvennen at det foreligger fire tilbud: - Foruten Panathinaikos har vi tre andre konkrete klubber å velge mellom, sier Solér.

En av klubbene er Liverpool. Manager Gerard Houllier har sett Myggen i aksjon flere ganger, og også gitt uttrykk for sin begeistring.

Ifølge Fædrelandsvennen har Houllier ved flere anledninger diskutert Myggens framtid med agent Erik Solér.

Tenkeboksen

Men to andre engelske klubber har også kommet på banen. I tillegg har Panathinaikos omsider klart å gi uttrykk for hva klubben er villig til å gjøre for å beholde Myggen i Aten.

- Vi skal bruke jula i tenkeboksen, sier Solér til avisen.

- Panathinaikos har gitt oss halve kortstokken. Den andre halvdelen må vi slåss for - hvis vi ønsker det, fortsetter han.

Avklaring

Myggen hevder at han ikke kjenner til andre tilbud enn det Panathinaikos har kommet med, og han gir uttrykk for at han ønsker seg en avklaring kjapt. Han sier han ikke har snakket med presidenten i Panathinaikos, og at det er lenge siden han har snakket med agenten sin.

ØNSKET: Erik Mykland er ønsket av fire klubber, en av dem er Liverpool.