Slik ender det i bunnen og toppen av Tippeligaen 2016:

Fire lag kjemper om medalje. Fem om å beholde plassen: - Jeg har vært der selv, det er forferdelige uker

Freddy dos Santos kjenner til nervene i nedrykksstriden.

HAR VÆRT DER SELV: Freddy dos Santos har vært med på å kjempe for Tippeliga-overlevelse. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
HAR VÆRT DER SELV: Freddy dos Santos har vært med på å kjempe for Tippeliga-overlevelse. Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det er jevnt i bunnen av årets Tippeliga, der det fortsatt er stor usikkerhet rundt hvem av de fem lagene som tar følge med Start ned i OBOS-ligaen - eller må spille kvalik i kampen om overlevelse.

Men også de to ledige medaljene bak Rosenborg har fire potensielle kandidater; Brann og Odd står med 48 poeng, mens Haugesund og Sarpsborg på plassene bak har 44 poeng.

- Det er litt lettere å tippe medaljekampen enn bunnstriden, innrømmer den tidligere Vålerenga-spilleren Freddy dos Santos.

- Forferdelige uker

Hans tidligere klubb er ett av lagene som står i fare for å rykke ned, men ligger best an blant de fem utsatte; Vålerenga, Lillestrøm, Bodø/Glimt, Tromsø og Stabæk.

- Det er helt åpent hvem som tar følge med Start og hvem som skal spille kvalik. De som har nervene under kontroll klarer seg. Jeg synes Tromsø så så svake ut mot Vålerenga i helga at jeg er bekymret for dem. Men de har to poeng å gå på foran Stabæk, sier dos Santos.

Han vet at det er noe spesielt med de siste kampene i serien, og sier at man får litt uventede resultater siden kampene lever sitt eget liv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer