Fire landslagsspillere arrestert

David Healey og tre andre nordirske landslagspillere er arrestert etter en episode på en nattklubb etter gårsdagens kamp mot Tsjekkia.

3-1-tapet i Praha fjernet det siste VM-håpet for Nord-Irland. Etter kampen havnet fem fra den nordirske landslagstroppen i trøbbel på en nattklubb.

En person skal ha blitt skadd. De fem nordirene er keepertrener Tommy Wright, kaptein Michael Hughes, vingen Peter Kennedy og spissene Glenn Ferguson og David Healy.

De ble avhørt på spillerhotellet i morges før de ble tatt med av politiet. De venter nå på resultatene fra en blodprøve.

Generalsekretæren i det irske fotballforbundet (IFA), David Bowen, er opptatt av at de fem er uskyldige til det motsatte er bevist.

- De er tatt med til politistasjonen sammen med en representant for det tsjekkiske forbundet, en oversetter, representanter for vårt landslag og den britiske ambassade, sier Bowen.

En person, trolig en dørvakt på nattklubben, fikk en skade ved øyet og måtte sy. Det ble i tillegg gjort noe skade på nattklubben.

- De kom til hotellet og identifiserte fem personer i vår tropp. Dette er nå en sak for politiet og den britiske ambassade, sier Bowen.

I TRØBBEL: David Healey, tidligere lagkamerat med Ole Gunnar Solskjær i Manchester United, har havnet i trøbbel. Her er han i aksjon før han tok turen ut på byen i Praha. <KUR>Foto: SCANPIX/AP</KUR>
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 762449511


Varnish cache server