Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fire mann avbrøt HamKam-treninga i går

Tre kan miste RBK-kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): HamKam har vært lite plaget av skader denne sesongen, men på gårsdagens trening måtte fire mann avbryte treninga. I verste fall kan tre av dem være uaktuelle til mandagskampen mot Rosenborg, skriver Hamar Arbeiderblad.

Rune Buer Johansen ble båret av treningsbanen med store smerter i et kne.

- Jeg fikk en vridning i kneet i en duell med Balasz, og det gjorde fryktelig vondt med det samme, sier han til HA.

Han håper på å være i troppen mot Rosenborg.

Haraldsen fortsatt ute

Knut Henry Haraldsen var så vidt aktuell igjen etter lårstrekk, men slo den opp igjen på treninga i går, og er ganske sikkert ikke med mot serielederen.

Steve Cooreman har kjent en murring i lysken og tatt det pent tidligere i uka. På ulykkestreninga i går ble situasjonen verre.

- Jeg har hatt litt vondt og tatt det rolig et par dager, men fikk skikkelig vondt etter å ha gått inn i en sklitakling på treningen nå. Jeg har mine tvil om jeg kan spille på mandag for slike skader trenger ofte litt tid, sier belgieren.

image: Fire mann avbrøt HamKam-treninga i går

Ringberg slapp med skrekken

Spissen Markus Ringberg var fjerdemann som avbrøt trening i går, men skaden var ikke så skummel som han først fryktet:

- Jeg trodde først at det var en skikkelig lyskestrekk, men det viser seg heldigvis bare å være en krampe, sier svensken.

Oluwasegun Abiodun er ute med karantene etter å ha blitt utvist for HamKam 2 sist helg. Ifølge reglementet må han sone to kamper på andrelaget, og har ikke lov til å spille for a-laget i mellomtida.

• Din mening: Klarer HamKam å gi RBK trøbbel på Briskeby mandag?