FORLENGET MED WEST HAM: Scott Parker har skrevet ny kontrakt med West Ham som løper til sommeren 2014 med opsjon på ytterligere ett år.Foto: SCANPIX/EPA/FOTOSPORTS/ROBIN PARKER
FORLENGET MED WEST HAM: Scott Parker har skrevet ny kontrakt med West Ham som løper til sommeren 2014 med opsjon på ytterligere ett år.Foto: SCANPIX/EPA/FOTOSPORTS/ROBIN PARKERVis mer

Fire nye West Ham-år for Parker

- Strålende fornøyd over over å ha skrevet ny kontrakt.

|||(Dagbladet): West Ham har fått en skrekkelig start på sesongen, og klubben er også preget av uro utenfor banen.

Det har imidlertid ikke hindret klubbens største stjerne og beste spiller, Scott Parker, i å forlenge kontrakten med fire nye år med opsjon på et fermte, melder klubben på egen hjemmeside torsdag.

Parker var ønsket i både Tottenham og Liverpool i sommer, men valgte å forholde seg trofast til klubben han kom til for tre år siden.

Den tidligere Charlton-, Chelsea- og Newcastle-spilleren sier at klubbens supportere var hovedårsaken til at han motsto fristelsen fra større klubber og skrev under på den nye kontrakten.

- Fansen betyr mye for meg. Jeg fikk ingen god start da jeg kom hit skadet, men siden den gang har jeg følt meg som en del av laget, og fansen har alltid  behandlet meg bra, sier Parker til whufc.co.uk.

- Jeg tror man kan spørre hvilken som helst spiller om hva som er det viktigste for dem, og svaret vil være at det er å føle seg velkommen og verdsatt av fansen. Det er akkurat det jeg føler. Jeg føler meg verdsatt. Supporterne viser det hver eneste lørdag når de møter opp både på hjemme- og bortebane. Det hadde enorm betydning for beslutningen oim å bli og skrive ny kontrakt, fortsetter 29-åringen, som ble kåret til årets spiller i klubben forrige sesong.