Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fire røde kort i VM-kvalifisering

Chile og Colombia pepet ut.

Konstant krangling, ingen scoringer og fire røde kort. Chile og Colombia ble buet av banen etter nattas VM-kval i fotball.

63.000 tilskuere i Santiago var ikke fornøyd med oppvisningen til de to lagene, som brukte mer tid på å kjefte på hverandre enn å produsere målsjanser. Antall utvisninger overgikk faktisk scoringsmuligheter.

Langt mer hygge var det i Rio de Janeiro, der Brasil vant 3-1 over Bolivia og beholdt tabelltoppen i den søramerikanske VM-kvalifiseringen. Brasil har 16 poeng på åtte kamper, ett mer enn Argentina.

Ronaldo åpnet showet etter ett minutt, med en scoring som viste at Bolivias taktikk med et tettpakket forsvar ikke fungerte spesielt godt. Ronaldinho økte til 2-0 på straffe 12 minutter senere, mens Adriano satte inn Brasils tredje scoring på heading rett før pause.

Bolivia-keeper Leo Fernandez kjempet som en løve etter pause for å holde unna for Brasil, og leverte noen praktredninger. Luis Cristaldo reduserte etter bare fire minutter av 2. omgang, men til liten nytte.

- Jeg er ikke i tvil om at målet i første minutt endret spillets karakter. Dersom vi hadde brukt lang tid på å score ville publikum blitt irritert og kampen ville blitt vanskelig, sa Brasil-trener Carlos Alberto Parreira.

Brasil, som møter Tyskland til landskamp onsdag, reiste rett til flyplassen. Bare Ronaldo manglet, han fikk nemlig fri til å være med i sin egen forlovelsesmiddag.

I nattas to andre kamper ble det 1-0-seire både til Uruguay (over Ecuador) og Paraguay (over Venezuela). (.NTB)

(NTB-Reuters)

VOLDSOMT:</B> Her slåss kolombianske John Viafra om ballen med Jorge Acuna fra Chile. Fire mann ble utvist i kampen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling