Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fire skadd da flyvende hjul rammet tilskuerne

Rally Tyskland skjemmet av alvorlig ulykke.

ALVORLIG:  Fire tilskuere måtte fraktes til sykehus med ulike skader etter ulykken, og for en av dem er skadene ifølge politiet livstruende. Foto: SCANPIX/AP/dapd, Harald Tittel
ALVORLIG: Fire tilskuere måtte fraktes til sykehus med ulike skader etter ulykken, og for en av dem er skadene ifølge politiet livstruende. Foto: SCANPIX/AP/dapd, Harald Tittel Vis mer

Torsdagens Shakedown i VM-runden Rally Tyskland ble skjemmet av en alvorlig ulykke. Fire tilskuere ble skadd da et hjul løsnet og fløy inn blant publikum.

Det var Nicolas Fuchs fra Peru som var uheldig da hans Subaru Impreza traff en fortauskant. Hjulet løsnet og ble slynget inn i folkemengden. Fire tilskuere måtte fraktes til sykehus med ulike skader, og for en av dem er skadene ifølge politiet livstruende.

Sebastien Loeb hadde notert bestetid da ulykken inntraff, mens Mads Østberg og Petter Solberg hadde tredje og fjerde beste tid. Alle andre tider ble strøket etter ulykken, og videre kjøring torsdag avlyst.

Torsdag kveld var det fortsatt meningen å gjennomføre selve rallyet etter den oppsatte planen. Fra fredag til søndag skal det kjøres 15 fartsprøver i området rundt Trier.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media