Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fire strake for Johansen og Fulham

Aleksandar Mitrovic scoret begge målene da Stefan Johansens Fulham fredag vant 2-1 borte mot Swansea i mesterskapsserien.

GOD FORM: Fulham og Stefan Johansen har funnet storformen og tok sin fjerde strake seier i Championship fredag kveld. Foto: Jed Leicester/BPI/Shutterstock/NTB Scanpix
GOD FORM: Fulham og Stefan Johansen har funnet storformen og tok sin fjerde strake seier i Championship fredag kveld. Foto: Jed Leicester/BPI/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Dette var London-klubbens fjerde strake seier i ligaen. Fulham, som forrige sesong rykket ned fra Premier League, ligger på tredjeplass i Championship. Opp til Leeds skiller to poeng, mens avstanden opp til serieleder West Bromwich er fire poeng. Begge lagene har riktignok én kamp til gode på Johansens klubb.

Den norske landslagskapteinen spilte 90 minutter for Fulham.

Nok en gang var det stjernespissen Mitrovic som ble den store helten for gjestene. Han satte inn både 1-0 og 2-0 før pause. George Byers reduserte for hjemmelaget 20 minutter ut i den andre omgangen.

Serbiske Mitrovic er en det norske landslaget virkelig må passe seg for i playoffkampen på Ullevaal i mars. Norge er avhengige av seier der om EM-drømmen skal holdes i live. Spissen er med fredagens dobbel oppe i 15 seriemål på 18 kamper. Det er mest i mesterskapsserien.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media