Fire uker uten sønnen

Camilla Herrem sier ja til landslaget og håndball-VM, men et mesterskap i Japan betyr fire uker uten sønnen Theo i armene. – Det blir veldig tøft, sier hun.

TØFT VM FOR HERREM: Camilla Herrem mistet faren Carl Otto plutselig i februar, og dette blir det første mesterskapet siden datterens debut at han ikke er på plass på tribunen. Foto: NTB Scanpix
TØFT VM FOR HERREM: Camilla Herrem mistet faren Carl Otto plutselig i februar, og dette blir det første mesterskapet siden datterens debut at han ikke er på plass på tribunen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge starter VM mot Cuba lørdag. Herrem ble førstegangsmamma for halvannet år siden. Båndene er selvfølgelig svært sterke i familien.

Herrem mistet faren Carl Otto plutselig i februar, og dette blir det første mesterskapet siden datterens debut at han ikke er på plass på tribunen.

Noe besøk fra sønnen tror ikke landslagsprofilen at hun får i Japan.

- Han har begynt i barnehagen også, og det er ikke riktig å dra ham ut fra rutiner og kompiser der, sier Herrem til NTB.

- Vi får se hvordan det går, men jeg tror det blir veldig vanskelig. Steffen (Stegavik, Herrems ektemann) kan ikke reise. Han har mange kamper selv. Min mor jobber 100 prosent. Det er tøft å reise med en så liten unge så langt. I tillegg er det tidsforskjellen.

Ikke seg selv

- Det skal nå nok gå, men jeg tror det gjelder å være mentalt innstilt på at slik er det. Jeg kunne ha vært veldig egoistisk og tenkt bare på meg selv, men det gjør man ikke, sier Herrem.

Hun er klar for å bruke mobiltelefon, nettbrett og PC for å holde kontakten med Theo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer