Fire utvisninger og Hillsborough-sanger

John Aldridge opprørt etter U-kamp.

OPPRØRT: John Aldridge, her i Irland-trøye, var Liverpool-spiss da 96 fans døde på Hillsborough.Han syntes United-fansens oppførsel i går er usmakelig. Foto: Jim Commentucci/ALLSPORT
OPPRØRT: John Aldridge, her i Irland-trøye, var Liverpool-spiss da 96 fans døde på Hillsborough.Han syntes United-fansens oppførsel i går er usmakelig. Foto: Jim Commentucci/ALLSPORTVis mer

(Dagbladet): Manchester United er klare for semfinalen i Youth Cup i England etter en 3-2-seier borte mot Liverpool i går.

Vertene ga fra seg en tomålsledelse da Uniteds supertalent Ravel Morrison scoret to mål i en kvartfinale som ble preget av røde kort og tribunehets.

Katastrofe-sanger Hele fire spillere ble utvist, to fra hvert lag, med over 10 000 inne på Anfield.

Først ble Liverpools Stephen Sama sendt av banen da dommeren pekte på straffemerket. Så fikk Uniteds mye omtalte Paul Pogba rødt for å stoppe opp i oppløpet til ellevemeteren.

På tampen av kampen gikk Liverpool-kaptein Conor Coady og United-back Tyler Blackett løs på hverandre, og da fløyta gikk måtte de to dras fra hverandre.

Enda verre var stemningen på tribunen.

Seks United-fans ble bortvist etter at en minoritet begynte å synge om fotballkatastrofene i Heysel- og på Hillsborough, skriver Daily Telegraph.

Samtidig ble bengalske lys tent blant bortefansen, der tre ble arrestert for fyll.

Aldridge: - Grusomt Tidligere Liverpool-spiss John Aldridge var på banen under Hillsborough-tragedien da 96 mennesker mistet livet. Han likte dårlig å høre ropene under U-kampen i går.

- Du blir vant til hets fra United-fansen når de kommer til Anfield. Men når du hører disse sangene om Heysel og Hillsborough så er det bare grusomt. Mengden av sjikane som kom var frastøtende. Det var tydeligvis en gruppe som bare kom for å skape trøbbel, sier Aldridge til Daily Mail.

Manchester United fordømmer oppførselen til enkelte av sine egne fans, og varsler straff dersom noen kan identifiseres.

- Å synge sanger om Hillsborough- og Heysel-tragediene er skammelig. Vi kommer til å slå hardt ned på det dersom vi oppdager slikt, sier en United-talsmann til avisa.

REVANSJ: Liverpool slo Manchester United i møtet mellom A-lagene forrige søndag, da Dirk Kuyt (t.v) scoret tre mål. I går tok Uniteds juniorer revansj.Foto: AFP/ PAUL ELLIS
REVANSJ: Liverpool slo Manchester United i møtet mellom A-lagene forrige søndag, da Dirk Kuyt (t.v) scoret tre mål. I går tok Uniteds juniorer revansj.Foto: AFP/ PAUL ELLIS Vis mer