Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Fire vil ha Morientes

Engelske klubber skal være på jakt etter den spanske spissen.

(Dagbladet.no:) Fernando Morientes får liten spilletid i Real Madrid, og kommer nok ikke til å bli værende i den spanske hovedstaden særlig lenge - hvis ikke han får fornyet tillit.

Ifølge den spanske avisa Marca er fire engelske klubber interessert i spissen.

To av klubbene skal være Liverpool og Newcastle, mens det ikke er bekreftet hvilke de to andre er. Sky Sports melder at det kan dreie seg om Aston Villa og Birmingham, som begge er på jakt etter kvalitet på topp. Det kan også være Everton.

- Uaktuelt med utlån

Mye takket være Morientes på utlån spilte Monaco seg fram til finalen i Champions League i mai, men etter at han kom tilbake til Real Madrid har han blitt veid og funnet for lett i forhold til Ronaldo, Raul og Michael Owen.

- Morientes har nå fire tilbud fra England, og to fra Frankrike, sier hans agent Carvajal.

En av de franske klubbene er etter alt å dømme Monaco.

- Vi vil vente og se, men han er fast bestemt på at han vil spille, og han vil gjøre det i et lag som kan hevde seg. En utlånsavtale er utelukket, sier agenten.

Real Madrid krever rundt 80 millioner kroner for den spanske landslagsspissen, men dersom det utvikler seg budkrig er det godt mulig at Liverpool-manager Rafael Benitez vil kikke seg rundt etter andre spisser.

ØNSKET: Fernando Morientes står høyt på ønskelista til flere engelske klubber.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media