FireFireTo legges ned

- Kan ta tid før det kommer et nytt fotballmagasin, tror redaktøren.

(Dagbladet.no): For to år siden ble fotballmagasinene FotballMag og FireFireTo lansert i Norge, men resultatene har ikke blitt som forventet.

I februar ble FotballMag lagt ned, og nå avvikles også Berner Gruppens FireFireTo. Desember-utgaven blir den aller siste.

- Årsaken er simpelthen at markedet ikke er stort nok for en norsk utgave av verdens beste fotballmagasin, forklarer konsernredaktør John Arne Markussen for Dagbladet.no.

- Har ikke lyktes

- Var det for optimistisk å tro at Norge er stort nok for et eget fotballmagasin?

- Tallenes tale sier jo det nå. Men samtidig må vi være villige til å prøve nye ting, og dette er en av de tingene vi ikke har lykkes med, svarer Markussen.

«Takk for oss,» står det nå å lese på nettsidene til FireFireTo, og redaktør Tom Stalsberg kan lite annet gjøre.

- Kan ta tid før vi får et nytt fotballmagasin

LEGGES NED: FireFireTo-redaktør Tom Stalsberg må bare konstatere at det ikke fantes marked for magasinet han har gitt ut. Desembernummeret blir siste utgave av magasinet. Foto: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET
LEGGES NED: FireFireTo-redaktør Tom Stalsberg må bare konstatere at det ikke fantes marked for magasinet han har gitt ut. Desembernummeret blir siste utgave av magasinet. Foto: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET Vis mer

- Vi fikk gitt ut en del nummer, men har altså ikke lykkes. Det tristeste er å tenke på våre trofaste abonnenter, som nå mister sitt tilbud om et fotballmagasin som går i dybden, mener han.

- Hvor lang tid tror du det tar før vi får et nytt, reint fotballmagasin i Norge?

- Sånn det ser ut nå, kan dette ta lang tid. Men ting snur fort, svarer Stalsberg.

FireFireTo legges ned