Firemåls-Falcao herjet da Porto snudde 0-1 til 5-1

Det går mot helportugisisk finale i Europa League.

KAMPENS STORE SPILLER: Colombianske Radamel Falcao feirer sitt første av fire mål mot Villarreal. I bakgrunnen skjønner kanskje Ruben Cani at noe er under oppseiling.Foto: SCANPIX/AFP/ MIGUEL RIOPA
KAMPENS STORE SPILLER: Colombianske Radamel Falcao feirer sitt første av fire mål mot Villarreal. I bakgrunnen skjønner kanskje Ruben Cani at noe er under oppseiling.Foto: SCANPIX/AFP/ MIGUEL RIOPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Porto - Villarreal 5-1, Benfica - Braga 2-1, Europa League-semifinaler første kamp.

Det går mot helportugisisk finale i årets Europa League, etter at Porto snudde 0-1 til 5-1 hjemme mot Villarreal, anført av en usedvanlig målkåt Falcao.

Den kolombianske spissen hadde allerede scoret hattrick mot Rapid Wien og Spartak Moskva før kampen mot spanjolene, og i kveld gjorde han sitt tredje for sesongen i Europas nest gjeveste klubbturnering - før han plusset på ett til.

- Jeg syns vi var uheldige som ikke scoret før pause, men i andre omgang kom sjansene. Vi er glade for et stort resultat, men vi respekterer det uforutsigbare, og vi skal spille i et miljø som ikke blir enkelt for oss. Vi må heve oss over euforien som kommer til å være rundt oss nå, og fokusere på en vanskelig retur, sier Porto-trener André Villas Boas.

Til tross for sjefens ydmykhet har nok Porto et par skostørrelser i finalen før returen i Spania, og det blir uansett en portugisisk motstander for den som går videre, da Benfica og Braga møtes i den andre semifinalen.

I Lisboa fikk Braga med seg et viktig bortemål, men har likevel 2-1 å snu før returoppgjøret på hjemmebane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer