Firmino klar for Liverpool

- Utrolige ferdigheter.

TIL LIVERPOOL:  Roberto Firmino.
TIL LIVERPOOL: Roberto Firmino. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brasilianske Roberto Firmino (23) har signert for Liverpool. Det bekreftet klubben onsdag.

Liverpool betaler angivelig 29 millioner pund for landslagsspilleren. Han vil gjennomgå den medisinske testen når han kommer tilbake fra Copa America.

23-åringen har spilt for tyske Hoffenheim siden 2011. Der har den offensive midtbanespilleren spilt 140 bundesligakamper og scoret 38 mål.

Firmino er en offensiv midtbanespiller som gjennom sine prestasjoner i Hoffenheim vekket interesse hos flere store europeiske klubber.

I en uttalelse skriver Liverpool at de har kjempet mot rivaler i Premier League og storklubber for øvrig om 23-åringens signatur.

- Liverpool har fulgt med hele tiden og handlet raskest for å få i stand en avtale for Firmino. Fra august vil han vise sine utrolige ferdigheter på Anfield, skriver klubben.

Firmino har startet Brasils to siste kamper i Copa America og ble matchvinner mot Venezuela da laget sikret avansement i turneringen.

Liverpool har hatt en hektisk start på sommeren. Fra før har James Milner, Danny Ings og Adam Bogdan kommet gratis til klubben. I tillegg har de signert Joe Gómez fra Charlton for drøyt 40 millioner kroner. (©NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.