Fjerde kampen på rad uten seier for Solbakken

- En forbannelse

Søndag tapte Solbakken og FC København mot Odense
Søndag tapte Solbakken og FC København mot OdenseVis mer

FCK dominerte store deler av kampen, men avslutningene ble for svake og ukonsentrerte. Farligst for hovedstadslaget var måltyven Andreas Cornelius, men heller ikke han klarte å skape de helt store problemene for Odense-keeper Oliver Lund.

- Vi er det beste laget og skaper mange sjanser, men det vanskeligste i fotball er å score mål. Det defensive spillet var bra, og det har det vært lenge, men vi sliter med en kjempeforbannelse mot å score mål, sa Solbakken etter kampen.

- Vi har målscorere på banen, men det er vanskelig å tvinge spillerne til å score mål, og det er ingen som brenner sjanser med vilje, tilføyde han.

Anders Jacobsen scoret oppgjørets eneste mål da han etter en times spill lobbet ballen over FCK-keeper Stephan Andersen. Hjemmelaget lå dypt, og med solid forsvarsspill trygget de inn 1-0-seieren.

Det betyr at FCK ligger på en åttendeplass i den danske superligaen med ni poeng på seks kamper. Odense på plassen over har ti poeng og én kamp mer spilt.

- Med tanken på måten vi spiller, er jeg optimist, men det er klart avstanden opp er altfor stor for oss. Vi har lagt et kjempepress på oss selv. Nå har vi tre hjemmekamper, og de skal alle vinnes dersom vi skal kjempe om tittelen, sa Solbakken.

Tom Høgli var ubenyttet reserve for FCK søndag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram