Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fjerde strake for Sollied

Trond Sollieds nye klubb Brugge tok sin fjerde strake seier i den belgiske ligaen etter 4-0 over Ole Martin Aarsts Standard Liege.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Belgias EM-spiller Gert Verheyen scoret to mål for Brugge, mens Jochen Janssen og Sandy Martens sto bak de to øvrige scoringene. Brugge leder nå den Belgiske toppserien med tolv poeng på fire kamper, og 15-4 i målforskjell - to poeng foran fjorårsmester Anderlecht.

For fjorårets toppscorer i ligaen Ole Martin Aarst ble det langt fra noe lykkelig møtet med Sollied som han tjenestegjorde for i Gent sist sesong. Aarst har slitt med skader i begynnelsen av sesongen, og sesongdebuterte da han kom inn som innbytter på stillingen 0-2 i kveldens kamp.

Det hjalp lite for hjemmelaget som slapp inn ytterligere to mål foran 15,000 misfornøyde tilskuere. Mot slutten av kampen svarte hjemmepublikummet med pipekonsert overfor trener Tomislav Ivic.

(NTB/Dagbladet.no)