Fjerde strake tap for Trondheim

- Lever ikke opp til forventningene.

(Dagbladet.no): Etter fire strake tap, er bare Manglerud/Star bak Trondheim på tabellen. Med 3-1-tap for Comet i kveld, er det hele 19 poeng opp til serieleder Storhamar for fjorårets NM-finalist.

- Vi spilte bra og skapte flere sjanser enn Comet i de to første periodene. Så scoret Comet i undertall i den tredje perioden og fikk flere kontringer på slutten. Comet vant fortjent, sier trener Tommy Sandlin til Dagbladet.no.

- En kamp av gangen

Han innrømmer at den svake tabellposisjonen preger laget.

- Vi hadde som mål å bli blant de fem beste, og før de fire siste kampene, gikk det greit. Nå må vi ta en kamp av gangen og komme oss oppover på tabellen. Vi kan ikke tenke lengre enn det nå.

Trondheim har mistet gode spillere foran denne sesongen, deriblant Lars Erik Spets, Nick Smith, Duane Hammer og Mark Bell.

- Også andre lag har mistet spillere, og stallen vi har skal være god nok for øvre halvdel. Det preger spillerne å ligge der vi ligger, og det er min jobb å motivere dem til å se framover. Jeg håpet det skulle snu med seier i dag, men nå får vi snakke sammen i morgen, sier svenske Sandlin.

Straffer på Jordal

Dagens toppkamp ble spilt i Stavanger. Jaakko Harikkala scoret kampens eneste mål da Storhamar slo hjemmelaget. På Jordal måtte det straffeslag til for å kåre en vinner i kampen mellom Vålerenga og Frisk Asker. Anders Fredriksen scoret på den avgjørende straffen som sikret seier til hjemmelaget.

I lokaloppgjøret mellom Sparta Sarpsborg og Stjernen sørget scoringer av Jon Bergmann og Markku Takala for 2-0-seier til hjemmelaget, mens Lillehammer vant 4-1 borte mot Manglerud/Star.