Fjerdeplass for Håkedal/Tørlen i Berlin

- Vi har levert langt over årsbeste.

STORFORNØYDE: Nila Håkedal (t.v.) og Ingrid Tørlen var strålende fornøyde med fjerdeplassen i Berlin.Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
STORFORNØYDE: Nila Håkedal (t.v.) og Ingrid Tørlen var strålende fornøyde med fjerdeplassen i Berlin.Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIXVis mer

|||

Nila Håkedal og Ingrid Tørlen tapte en jevn kamp om tredjeplassen i EM-runden i Berlin, men kan likevel glede seg over årsbeste rett før VM i Stavanger.

Sandvolleyballparet ser ut til å ha funnet formen i rett øyeblikk. Lørdag ga de tyske Sara Goller og Laura Ludwig hard kamp om finaleplassen før de måtte se seg slått i semifinalen med 1-2 (21-15, 16-21, 11-15).

Søndag sto belgiske Liesbet Van Breedam og Liesbet Mouha på andre side av nettet i kampen om tredjeplass. Igjen vant det norske paret første sett, men de måtte etter en time og åtte minutter se seg slått 1-2 (21-19, 13-21, 18-20).

- Vi har levert langt over årsbeste. Vi kom hit småskadd og uten press og har spilt rolig og tålmodig, sa Håkedal til NTB lørdag.

Goller/Ludwig vant turneringen etter at deres tyske finalemotstandere måtte trekke seg på grunn av skade.

I klassen for menn endte Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr på 9.-plass. Også det er oppløftende rett før VM på hjemmebane.

(NTB)