Fjernet eksens navn fra skoen, nå hyller han sin nye kjæreste på denne måten

Lykken smiler til Bastian Schweinsteiger.

NY KJÆRESTE: Bastian Schweinsteiger har fått ny kjæreste, og viser det fram på sine nye sko på denne måten. Foto: NTB Scanpix og skjermdump Bild
NY KJÆRESTE: Bastian Schweinsteiger har fått ny kjæreste, og viser det fram på sine nye sko på denne måten. Foto: NTB Scanpix og skjermdump Bild Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbaldet): Den tyske stjernespilleren Bastian Schweinsteiger har en noe spesiell måte å vise sin kjærlighet til damer - på fotballskoene. Han spilte lenge fotball med fornavnet til kjæresten Sarah Brandner trykket på skoene.

Det sju år lange forholdet tok nylig slutt, og Schweinsteiger fjernet bokstavelig talt «Sarah» med et pennestrøk.

Nå smiler imidlertid lykken igjen for Bayern München-spilleren, som har lagt sin elsk på tennisprofilen Ana Ivanovic.

Schweinsteiger har valgt å trykke det serbiske flagget og det serbiske ordet for favoritt (Duso), samt numrene 31 og 7 på sine nye fotballsko.

Tyskeren spiller med draktnummer 7 på landslaget, og 31 på klubblaget.

Det er den tyske avisa Bild som har publisert bildet av den nye skoen i dag, og avisa skriver at datoen 5/9-2014 er printet inn på den andre skoen. Det kan tenkes at dette er datoen de to fant hverandre. Det lykkelige paret ble iallfall fotografert to dager seinere i New York.

Det spørs hva både den gamle og den nye kjæresten syns om stuntet. Den ene har nærmest blitt glemt, mens den andre har blitt en kopi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.