<strong>SPARKET:</strong> Aalesunds trener Trond Fredriksens (t.v.) samarbeid med Karl Oskar Fjørtoft er over. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SPARKET: Aalesunds trener Trond Fredriksens (t.v.) samarbeid med Karl Oskar Fjørtoft er over. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Fjernet på dagen:- Dette er jo et jordskjelv. Jeg er en familiemann med tre barn

Karl Oskar Fjørtoft er sjokkert over at han ble fjernet fra stillingen som assistenttrener i Aalesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Torsdag meldte NRK at den tidligere fotballspilleren var ferdig i klubben.

– Dette kom som lyn fra klar himmel. Jeg kan ikke si så mye for jeg står midt oppi forhandlinger med Trenerforeningen og med klubben, men dette kom som et sjokk, forteller Fjørtoft til TV 2 lørdag kveld.

Fjørtoft sier han går en usikker fremtid i møte.

– Dette er jo et jordskjelv. Jeg er en familiemann med tre barn. Fotball er livet mitt. Jeg var totalt uforberedt på dette.

Klubbdirektør Henrik Hoff har tidligere uttalt at Fjørtoft er ønsket med videre i en annen rolle i Aalesund.

– Status er at vi gjør en midlertidig endring inn mot trenergruppa rundt A-laget. Vi har sagt en stund at vi jobber med og ønsker å få inn en trener rundt Trond (Fredriksen) med mer erfaring. I den forbindelse kjører vi en prosess rundt det, forklarer Hoff til Sunnmørsposten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer